Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Raporti teknik i studimit ndërlaboratorik për përcaktimin e Besatzit në grurë të zakonshëm, thekër dhe grurë të fortë
60.60 Standard published
Produkte me bazë bio - Metodat e pamjes të përgjithshme për përcaktimin e përmbajtjes të bazës biologjike
60.60 Standard published
Drithëra dhe produktet e drithërave - Raporti teknik i studimit ndërlaboratorik për përcaktimin e përmbajtjes së papastërtive në misër (Zea mays, L.) dhe në melekuqe (Sorghum bicolor, L.)
60.60 Standard published
Produkte me bazë biologjike - Udhëzime për inventarin e Ciklit të Jetës (LCI) për fazën e fundit të jetës
60.60 Standard published
Produkte me bazë biologjike - Shembuj të raportimit për kriteret e qëndrueshmërisë
60.60 Standard published
Drithëra ( grurë dhe elb) - Raport teknik i studimeve ndërlaboratorike për përcaktimin e lagështisë dhe proteinave në bërthama të plota me spektroskopi me rreze infra të kuqe
60.60 Standard published
Drithëra dhe produktet e drithërave - Grurë i fortë (T. durum Desf.) - Udhëzime të përgjithshme për metodat e instrumentave matës të ngjyrës së bollgurit
60.60 Standard published
Drithëra dhe produktet e drithërave - Grurë i zakonshëm (Triticum aestivum L.) - Përcaktimi i vetive të matjes së cilësisë së brumit të hidratimit të përshtatshëm nga prova tregtare dhe metodologjia e provave të bluarjes
60.60 Standard published
Produktet me bazë biologjike - Përdorimi i raporteve të qëndrueshme të izotopeve të karbonit, hidrogjenit, oksigjenit dhe azotit si mjete për verifikimin e origjinës së lëndës fillestare me bazë biologjike dhe karakteristikat e proceseve të prodhimit - Pasqyra e aplikacioneve ekzistuese përkatëse
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Çaj Matcha - Përkufizime dhe karakteristikat
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Përkufizime dhe kritere teknike për ushqimet dhe përbërësit e ushqimit të përshtatshëm për vegjetarianët ose veganët dhe për etiketim dhe pretendimet (ISO 23662:2021)
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Drithëra dhe produktet e drithërave - Grurë i zakonshëm (Triticum aestivum L.) - Përcaktimi i vetive të matjes së cilësisë së brumit nën hidratim të vazhdueshëm nga teste të miellrave tregtar ose komercial dhe metodologjia e testit të bluarjes
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Analizat shqisore - Përzgjedhja dhe trajnimi i vlerësuesve shqisor (ISO 8586:2023)
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Lëndët e para aromatike natyrore – Fjalori (ISO 9235:2021)
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Miell gruri dhe grurë i fortë (bollgur) - Përcaktimi i papastërtive me origjinë shtazore
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Përcaktimi i substancave karakteristike të çajit jeshil dhe të zi - Pjesa 1: Përmbajtja e polifenoleve totale në çaj - Metoda kolorimetrike duke përdorur reagentin Folin-Ciocalteu - Korrigjimi teknik 1
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Përcaktimi i substancave karakteristike të çajit jeshil dhe të zi - Pjesa 2: Përmbajtja e katekinave në çajin jeshil - Metoda e përdorimit të kromatografisë lëng-lëng me performancë të lartë - Korrigjim Teknik 1
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Çaj -Përcaktimi i theaflavinave në çajin e zi - Metoda e përdorimit të kromatografisë lëng-lëng me performancë të lartë
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks