DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Artikuj

Turizmi aventuror. Më shumë emocione dhe më pak rrisqe me standardet Ndërkombëtare

Standardi Evropian (EN 16 372) mbi Shërbimet e Kirurgjisë Estetike

Uji është jeta!

Një standard i ri ndërkombëtar për të ulur aksidentet në miniera!

Kërkesat e përgjithshme për kompetencën e laboratorëve të testimit dhe kalibrimit!

Përdorimi i standardeve të Organizatës Ndërkombëtare të Standardizimit