DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Kërkesë për standard

Ju mund të dërgoni kërkesën për standard duke plotësuar FORMULARIN dhe duke e dërguar atë në adresën e mëposhtme: Lindita.Mishova@dps.gov.al

* Gjithashtu për të vazhduar me proçedurën e blerjes, ju lutemi bëni aplikimin në linkun e mëposhtëm:

https://e-albania.al/eAlbaniaServices/ServiceList.aspx?service_filter=INS&institution_id=204&service_type=Y