DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Seria 14000

Sistemet e Menaxhimit Mjedisor

Sisteme të menaxhimit të mjedisit - Kërkesa me udhëzime për përdorim (ISO 14001:2015)

60.60 Standard published

DPS/KT 230 më tepër

Etiketime dhe deklarime mjedisore - Parime të përgjithshme

60.60 Standard published

DPS/KT 230 më tepër