DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Seria e Buletineve të Standardeve

Buletini është një publikim periodik i Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit (DPS), që publikohet çdo 3 muaj dhe përmban:

Subjektet e interesuara, janë të lutura të japin mendimin e tyre mbi projektstandardet dhe projektdokumentet shqiptare brenda një periudhe prej 90 ditësh nga data e publikimit të Buletinit, në rastet kur ka.

Për çdo informacion, mund të na shkruani përmes Formës tonë të kontaktit ose në adresën zyrtare të e-mail-it info@dps.gov.al