DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

Kërkesë për standard

Ju mund të dërgoni kërkesën për standard duke plotësuar FORMULARIN dhe duke e dërguar atë në adresën e mëposhtme: Lindita.Mishova@dps.gov.al

Gjithashtu, Ju mund të dërgoni komente në formën tonë të kontaktit.