DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

Table of DPS/TCs mirror

Table of DPS/TCs mirror to CEN/TCs, CLC/TCs, ETSI/TCs, ISO/TCs and IEC/TCs

DPS/TCs Mirror

List of DPS Technical Committees of DPS mirror to European TC (CEN, CENELEC dhe ETSI) and International TC (ISO dhe IEC).