DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

Përfitimet nga standardet

Për konsumatorin:

Produkte dhe shërbime me cilësi dhe siguri të lartë.

Për shtetin:

Siguri e jetës dhe shëndetit publik.

Për biznesin:

Treg i sigurt dhe mundësi për eksport.