DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

prSSH EN ISO 27971:2023

Drithëra dhe produktet e drithërave - Grurë i zakonshëm (Triticum aestivum L.) - Përcaktimi i vetive të matjes së cilësisë së brumit nën hidratim të vazhdueshëm nga teste të miellrave tregtar ose komercial dhe metodologjia e testit të bluarjes

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023)

General information

40.20     9 maj 2024

40.60    10 maj 2024

DPS

DPS/KT 360

European Norm

67.060  

Scope

Life cycle

NOW

IN_DEVELOPMENT
prSSH EN ISO 27971:2023
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
9 maj 2024

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login