DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 360

Fruta dhe perime të freskëta

Aktiv

Committee

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare në lidhje me standardizimin e rregullave për prodhimin, materialet, zbatimin dhe testimin e sistemeve veshëse organike dhe veshjet e brendshme për mbrojtjen e aparateve industriale dhe bimëve ndaj gërryerjes të shkaktuar nga mjedisi agresiv.

Facts and digits

0

New projects

216

Published standards

0

Meetings

5

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/SS C01


Origjina: CEN
O member

CEN/SS C01


Origjina: CEN

O member

CEN/SS C10


Origjina: CEN
O member

CEN/SS C10


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 338


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 338


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 34


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 34


Origjina: ISO

O member