DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Kërkim i avancuar

Përdorni dritaren më poshtë për të identifikuar standardet ose dokumentet shqiptare të standardizimit në interesin tuaj. Plotësoni fushën "Reference" më poshtë dhe shtypni butonin "Kërko".

Search by keyword or phrase in title.

Search by reference. ISO 9001:2015 or just by number 14001

Project originator.

Search by technical committee.  Browse by national committee

Search by International Classification for Standards (ICS)  Browse by ICS

Search by keyword in project classification.

Search by project stage code

Search by projects stage after selected date

Search by projects stage before selected date

Search by standards type.