Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Produkte ushqimore - Udhëzime për kalibrimin dhe përcaktimin sasior të mbetjeve të pesticideve dhe ndotësve organikë duke përdorur metoda kromatografike
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore - Multimetodë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve në vajrat bimore nga LC-MS/MS
60.60 Standard published
Ushqime - Udhëzime të përgjithshme për vlefshmërinë e metodave cilësore PCR në kohë reale - Pjesa 1: Validimi brenda laboratorit
60.60 Standard published
Ushqime - Udhëzime të përgjithshme për vërtetimin e metodave cilësore PCR në kohë reale - Pjesa 2: Studimi ndërlaboratorik
60.60 Standard published
Produkte ushqimore. Përcaktimi i kallait
90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC
Ushqime - Kërkesat minimale të performancës për përcaktimin e glutenit nga ELISA
60.60 Standard published
Ushqime - Përcaktimi i elementeve dhe llojeve të tyre kimike - Përcaktimi i aluminit me spektrometrinë e emisionit optik me plazmën e shoqëruar induktive (ICP-OES)
60.60 Standard published
Ushqime - Multi-metodë për kontrollimin e aflatoksinës B1, deoxynivalenol, fumonisin B1 dhe B2, ochratoxin A, toksinës T-2, toksinës HT-2 dhe zearalenone në ushqim, përveç ushqimit për foshnje dhe fëmijë të vegjël, nga HPLC-SM / SM
60.60 Standard published
Produktet ushqimore - Përcaktimi i elementëve dhe llojeve kimike të tyre - Përcaktimi i Ag, As, Cd, Co, Cr, Cu, Mn, Mo, Ni, Pb, Se, Tl, U dhe Zn në produktet ushqimore nga metoda spektrometrike me plazëm te ciftëzuar induktivisht pas tretjes nën presion
60.60 Standard published
Formulat e foshnjave dhe produktet ushqyese për të rriturit - Përcaktimi i përmbajtjes totale të jodit - Spektrometria e masës plazmatike të bashkuar induktivisht (ICP-SM) (ISO 20647: 2015)
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Analizë e biomarkave molekulare - Metoda imunokimike për zbulimin dhe sasinë e proteinave (ISO 21572: 2019)
60.60 Standard published
Ushqime të përpunuara në nxehtësi në kontejnerë të mbyllur hermetikisht - Përcaktimi i pH
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i përmbajtjes së nitrateve dhe/apo nitriteve - Pjesa 1: Konsiderata të përgjithshme
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore - Metoda e përcaktimit për shumë mbetje pesticidesh me GC ose LC-MS/MS - Pjesa 1: Konsiderata të përgjithshme
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore - Metoda e përcaktimit për shumë mbetje pesticidesh me GC ose LC-MS/MS - Pjesa 2:Metoda për ekstraktim dhe pastrim
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore - Metoda e përcaktimit për shumë mbetje pesticidesh me GC ose LC-MS/MS - Përcaktimi dhe testet e konfirmimit
60.60 Standard published
Produkte ushqimore pa yndyrë - Përcaktimi i mbetjeve të ditiokarbamatit dhe të bisulfitit të tiuramit Pjesa 3: Metoda spektrometrike UV që përdor ksantogenatin
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i vitaminës D me kromatografi në fazë të lëngët me performancë të lartë - Matja e kolekalciferolit (D3) ose ergokalciferol (D2)
60.60 Standard published