Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Clostridium spp. - Pjesa 2: Numërimi i Clostridium perfringens sipas teknikës së numërimit të kolonive (ISO 15213-2:2023)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për përcaktimin e virusit të hepatitit A dhe norovirusit në ushqim duke përdorur RT-PCR në kohë reale - Pjesa 2: Metoda për zbulimin (ISO 15216-2:2019)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Vlerësimi i metodës - Pjesa 4: Protokolli për vlefshmërinë e metodës në një laborator të vetëm (ISO 16140-4: 2020)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Vlefshmëria e metodës - Pjesa 5: Protokolli për vërtetimin ndër-laboratorik faktorial për metodat jo-pronësore (ISO 16140-5: 2020)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Vlerësimi i metodës - Pjesa 6: Protokolli për vërtetimin e metodave alternative (të pronarit) për procedurat e konfirmimit dhe tipizimit mikrobiologjik (ISO 16140-6: 2019)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metodat horizontale për marrjen e mostrës në sipërfaqe (ISO 18593:2018)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Vlerësimi i pasigurisë së matjes për përcaktimet sasiore (ISO 19036: 2019)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor. Kërkesat dhe udhëzimet për kryerjen e provave të sfidave të ushqimit dhe produkteve ushqimore. Teste sfidash për të studiuar potencialin e rritjes, kohën e vonesës dhe shkallën maksimale të rritjes
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e ushqimeve për njerëz dhe kafshë - Kërkesat specifike dhe udhëzime për testimin e aftësisë së laboratorëve nepërmjet krahasimeve ndërlaboratorike (ISO / TS 22117:2018)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Përgatitja e mostrave të provës, pezullimi fillestar dhe hollimet dhjetore për ekzaminim mikrobiologjik - Pjesa 3: Rregulla specifike për përgatitjen e peshkut dhe produkteve të peshkimit - Ndryshimi 1: Përgatitja e mostrës për gastropodët e papërpunuar detarë (ISO 6887-3: 2017 / Amd 1: 2020)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e ushqimeve dhe lëndëve ushqyese të kafshëve - Përgatitja e mostrave të provës, pezullimi fillestar dhe hollimet dhjetore për ekzaminimin mikrobiologjik - Pjesa 5: Rregulla specifike për përgatitjen e qumështit dhe produkteve të qumështit
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Kërkesat e përgjithshme dhe udhëzimet për ekzaminimet mikrobiologjike (ISO 7218:2024)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e ushqimit dhe ushqimit të kafshëve - Metoda horizontale për numërimin e Bacillus cereus të supozuar - Teknika e numërimit të kolonive në 30 gradë C - Ndryshimi 1: Përfshirja e testeve opsionale (ISO 7932: 2004 / Amd 1: 2020, Versioni i korrigjuar 2020-08 )
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Listeria monocytogenes dhe Listeria spp. - Pjesa 1: Metoda e zbulimit
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Listeria monocytogenes dhe Listeria spp. - Pjesa 2: Metoda e numërimit
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Campylobacter spp. - Pjesa 1: Metoda e zbulimit (ISO 10272-1: 2017)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Campylobacter spp. - Pjesa 1: Metoda e zbulimit - Amendamenti 1: Përfshirja e metodave për konfirmimin molekular dhe identifikimin e Campylobacter spp. termotolerant, përdorimi i suplementit të rritjes në lëngun Preston dhe ndryshimet në testimin e performancës së mjedisit të kulturës (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Campylobacter spp. - Pjesa 2: Teknika e numërimit të kolonive (ISO 10272-2: 2017)
60.60 Standard published