Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Campylobacter spp. - Pjesa 1: Metoda e zbulimit - Amendamenti 1: Përfshirja e metodave për konfirmimin molekular dhe identifikimin e Campylobacter spp. termotolerant, përdorimi i suplementit të rritjes në lëngun Preston dhe ndryshimet në testimin e performancës së mjedisit të kulturës (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and change of the performance testing of culture media
Life cycle
NOW
PUBLISHED SSH EN ISO 10272-1:2017/A1:2023 60.60
Standard published 12 sht 2024