Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Produkte ushqimore - Reduktimi i sasise se mostres per analizen e mykotoksinave - Krahasimi midis bluarjes ne te thate dhe perzierjes ne trajte pezullie
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Percaktimi i acesulfamit-K, aspartamit, neohesperidines-dihidrokalkonit dhe saharines - Metoda HPLC
60.60 Standard published
Analizat e ushqimit - Përcaktimi i mbetjeve të pesticideve me LC-MS/MS - Parametrat mas spektrometrike
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë - Modeli për dhenien e informacionit rreth metodave imunologjike dhe metodave biologjike molekulare.
60.60 Standard published
Analizat e ushqimeve - Përcaktimi i mbetjeve pesticide nëpërmjet GC-MS - Periudhat e ruajtjes, parametrat spektrometrik të masës dhe informacioni reagues i detektorit
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i mbetjeve të pesticideve nga GC-MS/MS - Parametrat për vargun masiv të spektometrisë.
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore – Metodë e shumëfishtë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve duke përdorur analiza bazuar në GC ose LC pas nxjerrjes/ndarjes dhe pastrimit të acetonitrilit me anë të SPE të shpërndarë - Të dhënat e vlefshmërisë së metodës QuEChERS modulare
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Metodat e analizës për zbulimin e organizmave të modifikuar gjenetikisht dhe produkteve që rrjedhin nga to - Strategjitë e marrjes se mostrave
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergeneve në ushqim nëpërmjet metodës imunologjike - Pjesa 2: Përcaktimi sasior i lajthisë me një analizë imuniteti të enzimës duke përdorur antitrupa monoklonal dhe zbulimin e proteinës-acid bicinchoninic
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimor me metoda imunologjike - Pjesa 3: Percaktimi sasior i lajthise me enzime duke perdorur antitrupat poliklonal dhe detektimin e proteines me metoden Lowry.
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 2: CELERY- (apium graveolens)-Percaktimi cilesor i nje sekuence specifike te ADN ne salcicet e gatuara me ane te PCR ne kohe reale.
60.60 Standard published
Analizat e ushqimit - Përcaktimi i benzo[a] pyrene,benz[a] antraceni,chrysene dhe benzo[b] flouranthene në produktet ushqimore me anë të kromatografisë në fazë të lëngët me presion te larte me zbulimin floureshent (HPLC-HD)
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Metodat e analizave për zbulimin e organizmave të modifikuar gjenetikisht dhe produkteve që rrjedhin - Reaksioni zinxhir i polimerazës (PCR) bazuar në stategjinë e ekzaminimit.
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Udhëzime për kalibrimin dhe përcaktimin sasior të mbetjeve të pesticideve dhe ndotësve organikë duke përdorur metoda kromatografike
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore - Multimetodë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve në vajrat bimore nga LC-MS/MS
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i akrilamidit në ushqim dhe kafe me anë të me anë të spektrometrisë së masës me gaz kromatografi (GC-MS)
60.60 Standard published
Ushqime - Udhëzime të përgjithshme për vlefshmërinë e metodave cilësore PCR në kohë reale - Pjesa 1: Validimi brenda laboratorit
60.60 Standard published
Produktet ushqimore - Udhëzime të përgjithshme për vërtetimin e metodave cilësore PCR në kohë reale - Pjesa 1: Vlefshmëria në një laborator
60.60 Standard published