Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin,numërimin dhe serotipimin e Salmonellës - Pjesa 3:Udhëzimet për serotipimin e Salmonellës spp. (ISO/TR 6579-3:2014)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e ushqimeve dhe ushqimeve për kafshë - Reaksioni zinxhir i polimerazës në kohe reale (PCR) - metoda bazë për zbulimin e patogjenëve te shkaktuar nga ushqimet - Metoda horizontale për zbulimin e Shiga toksinë-duke prodhuar Encherichia coli (STEC) dhe përcaktimin e O157,O111,O26,O103 dhe O145 serogrupet (ISO/TS 13136:2012)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Teknikat e marrjes së mostrave për analiza mikrobiologjike të ushqimit dhe mostrave të ushqimit (ISO / TS 17728: 2015)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Reaksioni zinxhir polymerase (PCR) për zbulimin e patogjenëve që lindin në ushqime - Zbulimi i tipit A,B,C dhe F të C botulines që prodhon neurotoksinë(ISO/TS 17919:2013)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Reagimi zinxhir I Polymerasës (PCR) për zbulimin e patogjenëve të ushqimit - Zbulimi i enterocolitica Yersinia patogjene dhe pseudotuberculosis Yersinia (ISO/DTS 18867: 2015)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e ushqimeve dhe materialeve për ushqimin e kafshëve - Reaksioni zinxhir polymerase (PCR) për zbulimin e patogjenëve që lindin në ushqime - Prova e performances për ciklet termike
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e ushqimit dhe ushqimi për kafshë - Metoda horizontale për zbulimin, numërimin dhe serotipimin e Salmonellës -Pjesa 2: Numerimi me ane te teknikes se numrit me te mundshem te zvogeluar.
60.60 Standard published
Analizat e ushqimit - Kriteret e performancës për metodat e analizes te validuara ne nje laborator te vetem per percaktimin e mykotoksinave
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 2: CELERY- (apium graveolens)-Percaktimi cilesor i nje sekuence specifike te ADN ne salcicet e gatuara me ane te PCR ne kohe reale.
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 3: Lajthi (Corylus avellana) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 4: Kikirik (Arachis hypogaea) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 5: Mustard (Sinapis alba) dhe sojë (max Glycine) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale në salcice të gatuar sipas PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Produkte ushqimore për kafshë - Modelimi i PCR të tensioneve probiotike të Saccharomyces cerevisiae (majaja)
60.60 Standard published
Mikrobiologji e ushqimeve dhe lëndëve ushqyese për kafshët - Udhëzime për vlerësimin e pasigurisë së matjes për përcaktimet sasiore
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e ushqimit dhe lëndëve ushqyese për kafshë - Metoda horizontale për zbulimin e Vibrio spp potencialisht enteropathogenike. - Pjesa 2: Zbulimi i llojeve të ndryshme përveç Vibrio cholerae dhe Vibrio parahaemolyticus
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i ushqimeve te rrezatuara me anë të përdorimit të Teknikës Direkte me Filtër Epifluoreshent/Numërues Aerobik (DEFT/APC) - Metodë seleksionuese
60.60 Standard published
Produktet ushqimore - Përcaktimi i folateve me prova mikrobiologjike
60.60 Standard published