Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Produktet me bazë biologjike - Përdorimi i raporteve të qëndrueshme të izotopeve të karbonit, hidrogjenit, oksigjenit dhe azotit si mjete për verifikimin e origjinës së lëndës fillestare me bazë biologjike dhe karakteristikat e proceseve të prodhimit - Pasqyra e aplikacioneve ekzistuese përkatëse
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Çaj Matcha - Përkufizime dhe karakteristikat
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Simbole grafike - Ngjyrat dhe shenjat e sigurisë - Shenjat e regjistruara të sigurisë - Amendamenti 5 (ISO 7010:2019/Amd 5:2022)
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Përkufizime dhe kritere teknike për ushqimet dhe përbërësit e ushqimit të përshtatshëm për vegjetarianët ose veganët dhe për etiketim dhe pretendimet (ISO 23662:2021)
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Drithëra dhe produktet e drithërave - Grurë i zakonshëm (Triticum aestivum L.) - Përcaktimi i vetive të matjes së cilësisë së brumit nën hidratim të vazhdueshëm nga teste të miellrave tregtar ose komercial dhe metodologjia e testit të bluarjes
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Analizat shqisore - Përzgjedhja dhe trajnimi i vlerësuesve shqisor (ISO 8586:2023)
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Lëndët e para aromatike natyrore – Fjalori (ISO 9235:2021)
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Miell gruri dhe grurë i fortë (bollgur) - Përcaktimi i papastërtive me origjinë shtazore
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Përcaktimi i substancave karakteristike të çajit jeshil dhe të zi - Pjesa 1: Përmbajtja e polifenoleve totale në çaj - Metoda kolorimetrike duke përdorur reagentin Folin-Ciocalteu - Korrigjimi teknik 1
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Përcaktimi i substancave karakteristike të çajit jeshil dhe të zi - Pjesa 2: Përmbajtja e katekinave në çajin jeshil - Metoda e përdorimit të kromatografisë lëng-lëng me performancë të lartë - Korrigjim Teknik 1
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Çaj -Përcaktimi i theaflavinave në çajin e zi - Metoda e përdorimit të kromatografisë lëng-lëng me performancë të lartë
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Çaj oolong - Përkufizimi dhe kërkesat themelore
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Angjinarja - Specifikimi dhe metodat e testimit
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Kaperi (Capparis spp.) – Specifkime dhe metodat e testimit
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Qershi korneliane - Specifikimi dhe metodat e testimit
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
Ekstraktet e kafesë - Përcaktimi i përmbajtjes së lëndës së thatë të ekstrakteve të kafesë - Metoda e rërës së detit për ekstrakte kafeje të lëngshme ose pasta
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks