Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Gjalpë. Përcaktimi i numrit të peroksideve
90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC
Gjalpi - Përcaktimi i përmbajtjes së kripës - Metoda potenciometrike
60.60 Standard published
Gjalpi, emulsionet e vajrave ushqimore dhe yndyrnat për shtrirje në bukë - Përcaktimi i përmbajtjes së yndyrës (Metoda referuese)
60.60 Standard published
Gjalpë - Përcaktimi indeksit të refraksionit të yndyrës (Metoda referuese)
60.60 Standard published
Gjalp - Përcaktimi i përmbajtjes së lagështisë. yndyrës dhe mbetjes së thatë pa yndyrëPjesa 1: Përcaktimi i përmbajtjes së lagështisë ( metode referimi )
60.60 Standard published
Gjalp - Përcaktimi i përmbajtjes së lagështisë. yndyrës dhe mbetjes së thatë jo yndyrore - Pjesa 2: Përcaktimi i përmbajtjes së mbetjes së thatë jo - yndyrore ( metodë referimi )
60.60 Standard published
Gjalp - Përcaktimi i përmbajtjes së lagështisë. yndyrës dhe mbetjes së thatë jo yndyrore - Pjesa 3: Llogaritja e përmbajtjes së yndyrës
60.60 Standard published
Gjalpi - Përcaktimi i pH të serumit - Metoda potenciometrike
60.60 Standard published
Gjalpë - Përcaktimi i lagështisë, përmbajtjeve të yndyrës dhe lëndëve të ngurta jo yndyrore (Metodat rutinore) - Pjesa 1: Përcaktimi i përmbajtjes së lagështirës
60.60 Standard published
Gjalpë - Përcaktimi i lagështisë, përmbajtjeve të yndyrës dhe lëndëve të ngurta jo yndyrore (Metodat rutinore) - Pjesa 2: Përcaktimi i përmbajtjes së lëndëve të ngurta jo yndyrore
60.60 Standard published
Gjalpë - Përcaktimi i lagështisë, përmbajtjeve të yndyrës dhe lëndëve të ngurta jo yndyrore (Metodat rutinore) - Pjesa 3: Llogaritja e përmbajtjes së yndyrës
60.60 Standard published
Butter — Determination of salt content — Potentiometric method
90.93 Standard confirmed
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)
90.93 Standard confirmed