DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Projects

Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.

Çokollatë - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 275 më tepër

Çokollatë - Përcaktimi i hirit

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 275 më tepër

Çokollatë - Përcaktimi i yndyrës

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 275 më tepër

Çokollatë - Përcaktimi i sheqerit

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 275 më tepër

Çokollatë - Marrja e mostrës

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 275 më tepër

Çokokrem - Përcaktimi i lagështisë

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 275 më tepër

Çokokrem - Përcaktimi i yndyrës

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 275 më tepër

Çokokrem - Përcaktimi i aciditetit

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 275 më tepër

Çokokrem - Përcaktimi i sheqerit

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 275 më tepër

Vajrat dhe yndyrnat bimore - përcaktimi i ekujvalenteve të gjalpit të kakaos në çokolatat me qumësht

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 3: Lajthi (Corylus avellana) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale

60.60 Standard published

DPS/KT 275 më tepër

Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 4: Kikirik (Arachis hypogaea) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale

60.60 Standard published

DPS/KT 275 më tepër

Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Ekuivalentët e gjalpit të kakaos në gjalpin e kakaos dhe në çokollatën e plotë - Pjesa 1: Përcaktimi i pranisë së ekuivalentëve të gjalpit të kakaos (ISO 23275-1:2006)

60.60 Standard published

DPS/KT 275 më tepër

Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Ekuivalentët e gjalpit të kakaos në gjalpin e kakaos dhe në çokollatën e plotë - Pjesa 1: Përcaktimi i pranisë së ekuivalentëve të gjalpit të kakaos

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Ekuivalentët e gjalpit të kakaos në gjalpin e kakaos dhe në çokollatën e plotë - Pjesa 2: Përcaktimi sasior i ekuivalentëve të gjalpit të kakaos (ISO 23275-2:2006)

60.60 Standard published

DPS/KT 275 më tepër

Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Ekuivalentët e gjalpit të kakaos në gjalpin e kakaos dhe në çokollatën e plotë - Pjesa 2: Përcaktimi sasior i ekuivalentëve të gjalpit të kakaos

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Çokollatë - Përcaktimi i lagështirës

00.00 Proposal for new project received

DPS/KT 275 më tepër

Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate

90.93 Standard confirmed

ISO/TC 34/SC 11 më tepër