Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Qumështi i fermentuar - Përcaktimi i aciditetit të tritueshëm - Metodë potenciometrike
60.60 Standard published
Jogurt - Përcaktimi i aciditetit të tritueshëm. Metodë potenciometrike
60.60 Standard published
Laktoza - Përcaktimi i përmbajtjes së ujit - Metoda Karl Fischer (ISO 12779:2011)
60.60 Standard published
Kos - Përcaktimi i përmbajtjes totale të lëndëve të ngurta (Metoda e referencës)
60.60 Standard published
Krem - Përcaktimi i përmbajtjes së yndyrës - Metoda Acido-butyrometrike
60.60 Standard published
Kazeina dhe kazeinate - Përcaktimi i përmbajtjes së yndyrës - Metoda gravimetrike (Metodë referimi)
60.60 Standard published
Kazeinat. Përcaktimi I përmbajtjes së "hirit të fiksuar". Metodë referimi.
60.60 Standard published
Kazeina - Përcaktimi i “hirit të fiksuar” (Metodë referimi)
60.60 Standard published
Kazeinat dhe kazeinatet- Përcaktimi i pH (Metoda reference)
60.60 Standard published
Kazeina - Përcaktimi i aciditetit të lirë (Metodë referimi)
60.60 Standard published
Kazeina dhe kazeinatet. Përcaktimi i përmbajtjes së proteinës. Metodë referimi.
60.60 Standard published
Kazeina dhe kazeinatet. Përvaktimi i përmbajtjes së ujit. Metodë referimi.
60.60 Standard published
Kazeina dhe kazeinate - Përcaktimi i përmbajtjes së lagështisë (Metodë referimi)
60.60 Standard published
Kazeina dhe kazeinatet. Përcaktimi i përmbajtjes së grimcave të djegura.
60.60 Standard published