DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

News

DPS publikon Katalogun e Standardeve Shqiptare 2017

Katalogu i Standardeve Shqiptare është botimi më i rëndësishëm i vitit, lidhur me standardet, i cili siguron informacion mbi statusin e tyre deri në periudhën Mars 2017.

Aktivitet i CEN dhe CENELEC për Kontrollin e Energjisë!

CEN & CENELEC organizon një aktivitet në datën 19 Qershor 2017 në Brusksel

Aktivitete të planifikuara për periudhën Qershor- Korrik 2017!

Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) pasqyron aktivitetet e saj për periudhën Qershor- Korrik 2017

Buletini informativ javor i MZHETTS!

DPS pasqyron publikimin e Buletinit informativ nga MZHETTS

Buletini informativ javor i MZHETTS!

DPS pasqyron publikimin e Buletinit informativ nga MZHETTS

Gëzuar Ditën Botërore të Ujit!

Më 22 Mars të çdo viti, njerëz në mbarë botën festojnë Ditën Botërore të Ujit

Dita e Standardeve: Mundësia për të zbuluar botën e Standardeve Europiane!

CEN dhe CENELEC do të organizojnë në Bruksel në datat 20 dhe 21 Prill 2017 një aktivitet mbi Ditën e Standardeve

Gëzuar Ditën Botërore e të Drejtave të Konsumatorit

Standardet e publikuara nga ISO, mund të ndihmojnë për ta bërë më të sigurtë këtë industri në rritje.

Rezultatet e auditit për Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë së DPS

Në ambientet e DPS, u zhvillua Auditi i rinovimit të Certifikatës sipas standardit ISO 9001:2008

Furnizimi i anijeve me gaz të lëngshëm natyror (LNG)

Në Evropën veriore anijet punonin me gaz të lëngshëm natyror, duke bërë të mundur mirëfunksionimin e tyre

DPS organizoi një takim me Agjencinë Kosovare të Standardizimit (AKS)

Takim i DPS me AKS mbi Zbatimin e Marrëveshjes AKS – DPS dhe planin e AKS për adoptime gjatë vitit 2017

Mblidhet Bordi Teknik i Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit (DPS)

Më 20 Janar 2017, në ambientet e DPS-së, u mbajt takimi i BT për 6 mujorin e parë të vitit 2017

U mbajt mbledhja e Bordit Drejtues të DPS

Bordi Drejtues i DPS mbajti mbledhjen e tij të parë për vitin 2017 më datë 13 Janar, në ambientet e DPS-së

DPS Ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2017!

Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS), Ju uron Gëzuar festat e fundvitit 2017

Takim me studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Shkencave Pyjore në UBT

DPS realizoi një takim në ambientet e UBT, me studentët dhe pedagogët e Fakultetit të Shkencave Pyjore

Standardet e Organizatës Ndërkombëtare për Standardizimin (ISO) mbi Efiçencën e Energjisë

Fushatë sensibilizuese e Organizatës Ndërkombëtare për Standardizimin (ISO) mbi Efiçencën e Energjisë.

Zgjidhjet për një të ardhme më të qartë për energjinë me standardet ISO

Njoftimi i publikuar nga ISO, ka si qëllim të ndihmojë kompanitë të ulin përdorimin dhe kostot e energjisë

Gjëra të mëdha në të mirë të të gjithëve ndodhin kur Bota Dakordësohet

Materiali i publikuar nga ISO, tregon për 3 inovatorë të cilët ndryshuan botën nëpërmjet përdorimit të standardeve ndërkombëtare