Letër dhe karton që mund të jenë në kontakt me produkte ushqimore - Përcaktimi i transferimit të përbërësve antimikrobik
Menaxhimi mjedisor për betonin dhe strukturat prej betoni – Pjesa 4 : Projektimi mjedisor i strukturave të betonit
Turizmi dhe shërbimet e lidhura me të - Kërkesat dhe rekomandimet për funksionimin e plazhit
Turizmi dhe shërbimet, që lidhen me të - Kërkesat dhe udhëzimet për të zvogëluar përhapjen e Covid-19 në industrinë e turizmit
'Serrat - Projektimi dhe ndërtimi - Pjesa 1: Serrat për prodhim tregtar'
“Performanca termike e dritareve, dyerve dhe grilave - Llogaritja e transmetimit termik - Pjesa 1: Të përgjithshme (ISO 10077-1:2017)”
“Makineri për përpunimin e ushqimit - Makinat për grirjen e mishit - Kërkesat e sigurisë dhe higjienës”
Zjarrfikësit do të bënin gjithçka për të mbrojtur gjithë shoqërinë, të cilës i shërbejnë, por është e rëndësishme që ata të marrin gjithashtu parasysh hapat e nevojshëm për të mbrojtur edhe vetveten.
“Pajisje për pishina - Pjesa 10: Kërkesa specifike shtesë të sigurisë dhe metodat e testimit për korsitë e zhytjes, hedhjet nga trampolina dhe pajisjet shoqëruese”
“Sisteme alarmi - Sisteme dhe pajisje të transmetimit të alarmit - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme”
“Pajisje nxjerrëse të tymit të gatimit - Metodat për matjen e performancës”
“Pishina për përdorim publik - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë për funksionimin”
“Pajisje për pishina - Pjesa 1: Kërkesat e përgjithshme të sigurisë dhe metodat e testimit për instalimin e pajisjes në pishina për përdorim publik”
"Rrëshqitëse uji (për përdorim në pishina-) Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë dhe metodat e testimit"
“Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimin - Metoda prove për rezistencën ndaj ngrohjes me mikrovalë të qeramikës, qelqit, apo enëve plastike”.
“Ventilatorë komodë dhe rregullatorë për qëllime shtëpiake dhe të ngjashme me to - Metodat për matjen e performancës”
“Kondicionerë ajri për nxehje dhe ftohje, Lagështuesit e ajrit dhe pompat e nxehtësisë me kompresor elektrik - Pjesa 4: Kërkesat”