Zjarrfikësit do të bënin gjithçka për të mbrojtur gjithë shoqërinë, të cilës i shërbejnë, por është e rëndësishme që ata të marrin gjithashtu parasysh hapat e nevojshëm për të mbrojtur edhe vetveten.
“Pajisje për pishina - Pjesa 10: Kërkesa specifike shtesë të sigurisë dhe metodat e testimit për korsitë e zhytjes, hedhjet nga trampolina dhe pajisjet shoqëruese”
“Sisteme alarmi - Sisteme dhe pajisje të transmetimit të alarmit - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme”
“Pajisje nxjerrëse të tymit të gatimit - Metodat për matjen e performancës”
“Pishina për përdorim publik - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë për funksionimin”
“Pajisje për pishina - Pjesa 1: Kërkesat e përgjithshme të sigurisë dhe metodat e testimit për instalimin e pajisjes në pishina për përdorim publik”
"Rrëshqitëse uji (për përdorim në pishina-) Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë dhe metodat e testimit"
“Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimin - Metoda prove për rezistencën ndaj ngrohjes me mikrovalë të qeramikës, qelqit, apo enëve plastike”.
“Ventilatorë komodë dhe rregullatorë për qëllime shtëpiake dhe të ngjashme me to - Metodat për matjen e performancës”
“Kondicionerë ajri për nxehje dhe ftohje, Lagështuesit e ajrit dhe pompat e nxehtësisë me kompresor elektrik - Pjesa 4: Kërkesat”
“Dezinfektantët kimikë dhe antiseptikët - Analiza sasiore të pezullisë për vlerësimin e aktivitetit virusicid (vrasjes së viruseve) të dezinfektantëve kimikë të cilët përdoren në fushën e mjekësisë - Metoda e provës dhe kërkesat (faza 2/hapi 1)”
“Kimikate që përdoren për trajtimin e ujërave të destinuara për konsum njerëzor – Klori”
“Kimikate, që përdoren për trajtimin e ujërave të destinuara për konsum njerëzor – Oksigjeni”
“Banak frigoriferik për akullore - Klasifikimi, kërkesat, performanca dhe testimi i konsumit të energjisë”
Në datat 8 dhe 9 Qershor, u zhvillua në qytetin e Korçës aktiviteti ndërgjegjësues dhe promovues mbi rolin dhe rëndësinë e standardeve në infrastrukturën e cilësisë.
Produktet e freskëta të marra nga ferma përdoren për gatim, por sa i sigurt është ushqimi, që serviret?
“Siguria e furnizimit me ujë të pijshëm - Udhëzime për rrezikun dhe menaxhimin e krizës - Pjesa 1: Menaxhimi i krizës”
“Dezinfektues dhe antiseptikë kimikë - Analiza sasiore e pezullisë për vlerësimin e aktivitetit sporevrasës të dezinfektuesve kimik në fushën e mjekësisë - Metoda prove dhe kërkesa (faza 2, hapi 1)”