DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Projects

Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.

Sojë për industrializim - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 307 më tepër

Kikirik - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 307 më tepër

Farëra vajore - Përcaktimi i lëndëve të huaja

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 307 më tepër

Luledielli për vaj - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 307 më tepër

Embrion misri për vaj - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 307 më tepër

Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktimi i numurit të sapunifikimit

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Bërsi rrushi - Përcaktimi i përmbajtjes së klorofilit - Metoda spektrometrike (ISO 10519:2015)

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Bërsi rrushi - Përcaktimi i përmbajtjes së klorofilit - Metoda spektrometrike (ISO 10519:2015)

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Fara vajore - Përcaktimi i njëkohshëm i përmbajtjes së vajit dhe ujit - Metoda që përdor spektometrinë me rezonancë magnetike nukleare me pulsim (ISO 10565:1998)

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Mbetje farash vajore - Përcaktimi i njëkohshëm i përmbajtjes së vajit dhe ujit - Metoda që përdor spektometrinë me rezonancë magnetike nukleare me pulsim

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Mbetje farash vajore - Përcaktimi i përmbajtjes së glukozës – Pjesa 1: Metoda që përdor kromatografinë e lëngët me performanceë të lartë

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Mbetje farash vajore - Përcaktimi i përmbajtjes së proteinave të tretëshme në tretësirën e hidroksidit të kaliumit (ISO 14244:2014)

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Mbetje farash vajore - Përcaktimi i përmbajtjes së proteinave të tretëshme në tretësirën e hidroksidit të kaliumit

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Produkte ushqimore - Përcaktimi I përmbajtjes totale së azotit nga djegia sipas principit Dumas dhe llogaritja e përmbajtjes së proteins të papërpunuar - Pjesa 1 Farëra vajore dhe ushqimet e kafshëve

60.60 Standard published

DPS/KT 275 më tepër

Farat vajore - Ekstraktimi (nxjerrja) e vajit dhe përgatitja për analizim e estereve metilikë të acideve yndyrore me metodën gas kromatografi (metoda e shpejtë) (ISO 11702:2019)

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Fara vajore - Ekstraktimi (nxjerja) e vajit dhe përgatitja e estereve metilike të acideve yndyrore për analizim me gas kromatografi (Metoda e shpejtë)

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Fara vajore – Marrja e mostrave të veçanta me metoda manuale ose automatike (ISO 21294:2017)

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër

Fara vajore - Marrja e mostrave të veçanta me metoda manuale ose automatike

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër