Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Lëndë ushqyese për kafshët: Metodat e marrjes së mostrave dhe analizave - Kriteret e performancës për metodat e analizës së vlefshme laboratorike dhe të provuar në unaza, për përcaktimin e metaleve të rënda
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore – Metodë e shumëfishtë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve duke përdorur analiza bazuar në GC ose LC pas nxjerrjes/ndarjes dhe pastrimit të acetonitrilit me anë të SPE të shpërndarë - Të dhënat e vlefshmërisë së metodës QuEChERS modulare
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 3: Lajthi (Corylus avellana) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 4: Kikirik (Arachis hypogaea) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Analizat e ushqimit - Përcaktimi i benzo[a] pyrene,benz[a] antraceni,chrysene dhe benzo[b] flouranthene në produktet ushqimore me anë të kromatografisë në fazë të lëngët me presion te larte me zbulimin floureshent (HPLC-HD)
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i akrilamidit në ushqim dhe kafe me anë të me anë të spektrometrisë së masës me gaz kromatografi (GC-MS)
60.60 Standard published
Produktet ushqimore - Udhëzime të përgjithshme për vërtetimin e metodave cilësore PCR në kohë reale - Pjesa 1: Vlefshmëria në një laborator
60.60 Standard published
Ushqime për kafshë - Metodat e marrjes së mostrave dhe analizave - Kriteret e performancës për metodat e analizës të vërtetuara në laborator të vetëm dhe të vërtetuara me unazë për përcaktimin e mykotoksinav
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i mbetjeve të pesticideve me nxjerrjen e acetatit të etilit duke përdorur GC- dhe LC-MS/MS (SweEt)
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i përmbajtjes së nitrateve dhe/apo nitriteve - Pjesa 2:Metoda HPLC/IC për përcaktimin e përmbajtjes së nitrateve të perimeve dhe produkteve bimore
60.60 Standard published
Produktet ushqimore - Zbulimi i produkteve ushqimore të rrezatuara që përmbajnë sheqer kristalor me anë të spektroskopisë ESR
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i acidit domoik në prodhimet e detit me guackë të pagatuara, peshkun e detit të pagatuar dhe midhjet e gatuara me anë të RP-HPLC duke përdorur zbulimin UV
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergeneve ushqimore me metoda imunologjike - Pjesa 1: Konsiderata të përgjithshme
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergeneve ushqimore me metoda biologjike molekulare - Pjesa 1: Konsiderata të përgjithshme
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergjenëve ushqimorë me metoda biologjike molekulare - Pjesa 2: Selino (Apium graveolens) - Zbulimi i një sekuence specifike të ADN-së në salsiçe të gatuara me PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore - Metodë e shumëfishtë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve duke përdorur analizat me bazë GC dhe LC pas ekstraktimit me acetonitril dhe pastrimit me SPE shpërndarëse - Metoda modulare QuEChERS
60.60 Standard published
Produkte ushqimore për kafshë: Metodat e marrjes së mostrave dhe analizës - Përcaktimi i OCP-ve dhe PCB-ve nga GC-MS
60.60 Standard published
Ushqime për kafshë - Metodat e marrjes së mostrave dhe analizës - Përcaktimi i OCPs nga GC-ECD
60.60 Standard published