Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Campylobacter spp. - Pjesa 1: Metoda e zbulimit (ISO 10272-1: 2017)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Campylobacter spp. - Pjesa 2: Teknika e numërimit të kolonive (ISO 10272-2: 2017)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin e Yersinia enterocolitica patogjene (ISO 10273: 2017)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Listeria monocytogenes dhe Listeria spp. - Pjesa 1: Metoda e zbulimit (ISO 11290-1:2017)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Listeria monocytogenes dhe Listeria spp. - Pjesa 2: Metoda e numërimit(ISO 11290-2:2017)
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i përmbajtjes së nitrateve dhe/apo nitriteve - Pjesa 2:Metoda HPLC/IC për përcaktimin e përmbajtjes së nitrateve të perimeve dhe produkteve bimore
60.60 Standard published
Produktet ushqimore - Zbulimi i produkteve ushqimore të rrezatuara që përmbajnë sheqer kristalor me anë të spektroskopisë ESR
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i acidit domoik në prodhimet e detit me guackë të pagatuara, peshkun e detit të pagatuar dhe midhjet e gatuara me anë të RP-HPLC duke përdorur zbulimin UV
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Clostridium spp. - Pjesa 1: Numërimi i Clostridium spp që redukton sulfitet. me teknikën e numërimit të kolonive (ISO 15213-1:2023)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Clostridium spp - Pjesa 3: Zbulimi i Clostridium perfringens (ISO/TS 15213-3:2024)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për përcaktimin e virusit dhe norovirusit të hepatitit A duke përdorur RT-PCR në kohë reale - Pjesa 1: Metoda për përcaktimin e sasisë (ISO 15216-1: 2017)
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergeneve ushqimore me metoda imunologjike - Pjesa 1: Konsiderata të përgjithshme
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergeneve ushqimore me metoda biologjike molekulare - Pjesa 1: Konsiderata të përgjithshme
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergjenëve ushqimorë me metoda biologjike molekulare - Pjesa 2: Selino (Apium graveolens) - Zbulimi i një sekuence specifike të ADN-së në salsiçe të gatuara me PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 3: Lajthi (Corylus avellana) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 4: Kikirik (Arachis hypogaea) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore - Metodë e shumëfishtë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve duke përdorur analizat me bazë GC dhe LC pas ekstraktimit me acetonitril dhe pastrimit me SPE shpërndarëse - Metoda modulare QuEChERS
60.60 Standard published
Produkte ushqimore për kafshë: Metodat e marrjes së mostrave dhe analizës - Përcaktimi i OCP-ve dhe PCB-ve nga GC-MS
60.60 Standard published