DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

SSH EN 15634-5:2023

Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 5: Mustardë (Sinapis alba) dhe soja (Glycine max) - Zbulimi cilësor i një sekuence specifike të ADN-së në salcice të gatuara me PCR në kohë reale

Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR
2 pri 2025

General information

60.60     2 pri 2025

95.99   

DPS

DPS/KT 275

European Norm

07.100.30     67.120.10  

anglisht  

Buying

Publikuar

Language in which you want to receive the document.

Scope

Ky standard specifikon një procedurë për zbulimin cilësor të ADN-së specifike të specieve nga mustarda e bardhë (Sinapis alba) dhe soja (Glycine max) në salcice të gatuara duke përdorur PCR në kohë reale bazuar në gjenet MADS-D (mustardë) dhe lektinë (sojë).

Related directives

Directives related to this standards.

Life cycle

PREVIOUSLY

PUBLISHED
DS CEN/TS 15634-5:2016

NOW

PUBLISHED
SSH EN 15634-5:2023
60.60 Standard published
2 pri 2025

Related project

Adopted from EN 15634-5:2023 IDENTICAL