DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

FALAS – Standarde të ISO-s për disa nga produktet shëndetësore

Lista me standardet e mëposhtme, të publikuara nga Organizata Ndërkombëtare e Standardizimit (ISO) i shtohet listës së mëparshme për disa standarde Europiane që mund të aksesohen dhe merren falas nga bizneset dhe kompanitë që prodhojnë apo duan të nisin prodhimin e disa produkteve mjekësore me ndikim të drejtëpërdrejtë në luftimin e përhapjes së COVID 19

Dorezat mjekësore njëpërdorimshe - Pjesa 1: Kërkesat dhe testimi për mungesën e vrimave

Mbrojtja vetiake e syve - Specifikime

Pajisje mbrojtëse respiratore - Gjysmë maskat e filtrimit për mbrojtjen nga grimcat - Kërkesat, prova dhe markimi

Doreza mjekësore njëpërdorimëshe - Pjesa 4: Kërkesat dhe prova për përcaktimin e kohës së konservimit

Doreza mjekësore njëpërdorimëshe - Pjesa 2: Kërkesat dhe testimi për vetitë fizike

Doreza mjekësore njëpërdorimëshe - Pjesa 3: Kërkesat dhe testimi për vlerësimin biologjik

Maska mjekësore për fytyrën ose për kirurgji - Kërkesat dhe metodat e testimit

Mbuluesit e fytyrës për komunitetin - Udhëzues për kërkesat minimale, metodat e testimit dhe të përdorimit