DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

FREE - ISO standards for some of the health products

Lista me standardet e mëposhtëme, të publikuara nga Organizata Ndërkombëtare e Standardizimit (ISO) i shtohet listës së mëparshme për disa standarde Europiane që mund të aksesohen dhe merren falas nga bizneset dhe kompanitë që prodhojnë apo duan të nisin prodhimin e disa produkteve mjekësore me ndikim të drejtëpërdrejtë në luftimin e përhapjes së COVID 19

Medical gloves for single use - Part 1: Requirements and testing for freedom from holes

Personal eye-protection - Specifications

Respiratory protective devices - Filtering half masks to protect against particles - Requirements, testing, marking

Medical gloves for single use - Part 4: Requirements and testing for shelf life determination

Medical gloves for single use - Part 2: Requirements and testing for physical properties

Medical gloves for single use - Part 3: Requirements and testing for biological evaluation

Medical face masks - Requirements and test methods

Community face coverings - Guide to minimum requirements, methods of testing and use