Publikuar
ISO 23275-1:2006 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis.
The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).
PUBLISHED
ISO 23275-1:2006
90.20
Standard under periodical review
15 pri 2025
Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Ekuivalentët e gjalpit të kakaos në gjalpin e kakaos dhe në çokollatën e plotë - Pjesa 1: Përcaktimi i pranisë së ekuivalentëve të gjalpit të kakaos
60.60 Standard published
Vetëm seksionet informative të projekteve janë në dispozicion të publikut. Për të parë përmbajtjen e plotë, do t'ju duhet të krijoni një llogari. Nëse jeni anëtar, ju lutemi hyni në llogarinë tuaj duke klikuar në butonin "Identifikohu".