DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

ISO 23275-1:2006

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
26 tet 2006

General information

90.93     16 qer 2020

ISO

ISO/TC 34/SC 11

International Standard

67.200.10     67.190  

anglisht   frëngjisht   rusisht  

Buying

Publikuar

Language in which you want to receive the document.

Scope

ISO 23275-1:2006 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis.
The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).

Life cycle

NOW

PUBLISHED
ISO 23275-1:2006
90.93 Standard confirmed
16 qer 2020

National adoptions

Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Ekuivalentët e gjalpit të kakaos në gjalpin e kakaos dhe në çokollatën e plotë - Pjesa 1: Përcaktimi i pranisë së ekuivalentëve të gjalpit të kakaos

60.60 Standard published

DPS/KT 307 më tepër