Publikuar
Ky standard evropian specifikon një metodë për zbulimin e ushqimeve që përmbajnë celulozë, të cilat janë trajtuar me rrezatim jonizues, duke analizuar spektrin e rezonancës së spinit elektronik (ESR), i quajtur edhe spektri i rezonancës paramagnetike të elektroneve (EPR), të ushqimit. Studimet ndërlaboratorike janë kryer me sukses me lëvozhgat e arrave të fëstëkut, pluhurin e paprikës dhe luleshtrydhet e freskëta. Megjithatë, është treguar se rezultate false pozitive mund të shfaqen kur analizohen arrat e zbardhura. Për më shumë informacion, shihni klauzolën 7 mbi kufizimet.
Directives related to this standards.
Replaces
SSH EN 1787:2002
PUBLISHED
SSH EN 1787:2022
60.60
Standard published
31 tet 2023
Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.