DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

prDS IEC TR 60870-6-505:2002 ED1

Pajisjet dhe sistemet e telekontrollit - Pjesa 6-505: Protokollet e telekontrollit në përputhje me standardet ISO dhe rekomandimet ITU-T - TASE.2 Udhëzues përdorimi

Telecontrol equipment and systems - Part 6-505: Telecontrol protocols compatible with ISO standards and ITU-T recommendations - TASE.2 User guide

General information

40.20     3 shk 2023

40.60    4 maj 2023

DPS

DPS/KT 9

Technical Report

33.2  

Scope

Është një raport teknik që ofron udhëzime për përdoruesit e shërbimeve që vlerësojnë, prokurojnë dhe konfigurojnë TASE.2, si dhe ndihmon shitësit që zbatojnë TASE.2 në produktet e tyre. Përshkruan serverin individual dhe objektet e të dhënave që përfshijnë TASE.2, me referenca të kryqëzuara në specifikim. Ofron kuptimin bazë të nevojshëm për të përdorur specifikimet TASE.2 në një mënyrë të informuar.

Life cycle

NOW

IN_DEVELOPMENT
prDS IEC TR 60870-6-505:2002 ED1
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
3 shk 2023

Related project

Adopted from IEC TR 60870-6-505:2002 ED1

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login