DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

ISO 27105:2016

Milk and cheese — Determination of hen's egg white lysozyme content by high performance liquid chromatography
24 mar 2016

General information

90.93     8 nën 2022

ISO

ISO/TC 34/SC 5

International Standard

67.100.01  

anglisht   frëngjisht  

Buying

Publikuar

Language in which you want to receive the document.

Scope

ISO 27105:2016 specifies a method for the quantitative determination of hen's egg white lysozyme content in milk and cheese.
The method is suitable for measuring low levels of hen's egg white lysozyme with a quantification limit of 10 mg/kg.

Life cycle

PREVIOUSLY

WITHDRAWN
ISO/TS 27105:2009

NOW

PUBLISHED
ISO 27105:2016
90.93 Standard confirmed
8 nën 2022

National adoptions

Qumësht dhe djath - Përcaktimi i përmbajtjes së lizozimit tek e bardha e vezës së pulës me kromatografinë e lëngët me performancë të lartë

60.60 Standard published

DPS/KT 302 më tepër