Publikuar
Ky dokument përcakton një metodë testimi për zbulimin, kualifikimin dhe vlerësimin e mundshëm të aromave/shijeve ekzogjene ndaj lëvores së tapës, të zgjedhur si produkt ambalazhues në kontakt me pijet, pijet e gazuara, verërat e gazuara dhe të gazuara, alkoolet dhe pijet alkoolike, birrat dhe mushti. Ky dokument është i zbatueshëm për: — lëvorja e tapës e përzgjedhur si produkt i shisheve në të gjitha format e saj; — të gjithë përbërësit e tapës së tapave të tapës: granula, disqe, trupa dhe fyell; — të gjitha llojet e tapave prej tape, gjysëm të gatshme (në formë), gjysëm të gatshme (tapa gjysëm të gatshme të lara dhe mundësisht të shtrembëruara dhe/ose të veshura) ose të gatshme për përdorim (tapa gjysmë të gatshme, mundësisht të markës dhe të trajtuara sipërfaqësore).
PUBLISHED
SSH ISO 22308-1:2021
60.60
Standard published
31 maj 2022
Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.