DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 97. PAJISJE SHTËPIAKE DHE TË TREGTISË. ZBAVITJE. SPORTE

Reset
Ekonomitë shtëpiake në përgjithësi

Pajisje shtëpiake elektrike në përgjithësi

Pajisje kuzhine

Pajisje të pastërtisë

Pajisje për trajtimin e dyshemesë

Pajisje ngrohëse shtëpiake, tregtare dhe industriale

Kontrolle automatike për përdorim shtëpiak

Pajime dyqani

Mobilje

Shkallë

Mbulesa jo tekstile për dysheme

Tekstile për shtëpi. Pëlhurë e linjtë

Pajisje për kujdesin e trupit

Pajisje të ndryshme shtëpiake dhe tregtare

Pajisje për fëmijë

Artikuj të artit dhe të punës së dorës

Pajisje për argëtim (zbavitje)

Pajisje dhe komoditete sportive