DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 97.220. Pajisje dhe komoditete sportive

Reset
Pajisje dhe komoditete sportive në përgjithësi

Komoditete sportive

Pajisje sportive dimërore

Pajisje sportive për mjedise të mbyllura

Pajisje sportive për jashtë shtëpisë e për në ujë

Pajisje dhe mjete për sporte të tjera