DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 97.040. Pajisje kuzhine

Reset
Pajisje kuzhine në përgjithësi

Mobilje kuzhine

Soba gatimi, furra dhe pajisje të ngjashme

Pajisje shtëpiake të ngrirjes

Lavastovilje (pjatalarëse)

Pajisje të vogla kuzhine

Pajisje gatimi, takëm (thika, lugë, pirunj) dhe veshje apartamenti

Pajisje të tjera për kuzhine