DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 97.200. Pajisje për argëtim (zbavitje)

Reset
Pajisje për zbavitje në përgjithësi

Pajisje teatri, skene dhe për studio

Instrumente muzikore

Pajisje kampingu dhe ndenjëse portative

Sheshe të lodrave

Lodrat

Pajisje të tjera për argëtim