DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

DPS/KT 160

Personal protective equipment

Active

Committee

Rozana Bineri

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare kryesisht për pajisjet mbrojtëse personale në vendin e punës, pajijset e shpëtimit, pajisjet mbrojtëse të fytyrës, veshjet mbrojtëse ndaj rreziqeve kimike, veshjet mbrojtëse ndaj të ftohtit, dorezat mbrojtëse, pajisjet dhe linjat e sigurisë për përdorim në varkat sportive. Një rëndësi e veçantë në këtë KT i jepet standardeve të harmonizuara të cilat janë nën Rregulloren Nr. 2016/425 “Pajisje Mbrojtëse Personale”.

Facts and digits

1

New projects

649

Published standards

0

Meetings

3

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 85

Eye protective equipment


Originator: CEN
O member

CEN/TC 85

Eye protective equipment


Originator: CEN

O member

CEN/TC 158

Head protection


Originator: CEN
O member

CEN/TC 158

Head protection


Originator: CEN

O member

CEN/TC 159

Hearing protectors


Originator: CEN
O member

CEN/TC 159

Hearing protectors


Originator: CEN

O member

CEN/TC 160

Protection against falls from height including working belts


Originator: CEN
O member

CEN/TC 160

Protection against falls from height including working belts


Originator: CEN

O member

CEN/TC 161

Foot and leg protectors


Originator: CEN
O member

CEN/TC 161

Foot and leg protectors


Originator: CEN

O member

CEN/TC 162

Protective clothing including hand and arm protection and lifejackets


Originator: CEN
O member

CEN/TC 162

Protective clothing including hand and arm protection and lifejackets


Originator: CEN

O member

ISO/TC 94

Personal safety -- Personal protective equipment


Originator: ISO
O member

ISO/TC 94

Personal safety -- Personal protective equipment


Originator: ISO

O member

ISO/TC 161

Controls and protective devices for gas and/or oil


Originator: ISO
O member

ISO/TC 161

Controls and protective devices for gas and/or oil


Originator: ISO

O member

ISO/TC 185

Safety devices for protection against excessive pressure


Originator: ISO
O member

ISO/TC 185

Safety devices for protection against excessive pressure


Originator: ISO

O member