DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 160

Pajisje mbrojtëse personale

Aktiv

Committee

Rozana Bineri

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO në lidhje me kërkesat e pajisjeve mbrojtëse personale përkundrejt (sistemeve, nënsistemeve dhe përbërësve) rripave të punës dhe pajisjeve duke përshirë përkufizimet e termave dhe vendosjen e metodave të testimit.

Facts and digits

36

New projects

615

Published standards

0

Meetings

3

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 85


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 85


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 158


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 158


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 159


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 159


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 160


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 160


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 161


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 161


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 162


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 162


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 94


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 94


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 161


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 161


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 185


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 185


Origjina: ISO

O member