DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

DPS/KT 218

Rubber and plastic products

Active

Committee

Enila Laçi

Gentian Gjyrezi

Gentian.Gjyrezi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare për prodhimin e tubave me material gome dhe me materiale plastike, projektimin e tyre, si dhe montimin e pjesëve të këtyre tubave të cilat zbatohen tek të gjitha fushat duke marrë parasysh punën tashmë kryer nga ISO, shoqatat tregtare evropiane dhe Organet kombëtare të Standardizimit. Brenda bashkëveprimit të fushës në këtë KT një rëndësi e veçantë i jepet dhe metodave të testimit dhe të analizave të provës të grupeve të tubave të prodhuara me material plastike dhe gome. DPS/KT 218 përjashton nga fusha e tij kompletet e tubave të cilat përdoren nga zjarrfikësit.

Facts and digits

0

New projects

476

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 208

Elastomeric seals for joints in pipework and pipelines


Originator: CEN
O member

CEN/TC 208

Elastomeric seals for joints in pipework and pipelines


Originator: CEN

O member

CEN/TC 218

Rubber and plastics hoses and hose assemblies


Originator: CEN
O member

CEN/TC 218

Rubber and plastics hoses and hose assemblies


Originator: CEN

O member

CEN/TC 253

Self adhesive tapes


Originator: CEN
O member

CEN/TC 253

Self adhesive tapes


Originator: CEN

O member

ISO/TC 45

Rubber and rubber products


Originator: ISO
O member

ISO/TC 45

Rubber and rubber products


Originator: ISO

O member