DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 218

Gomë dhe prodhime gome

Aktiv

Committee

Enila Laçi

Gentian Gjyrezi

Gentian.Gjyrezi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO në lidhje me gomën dhe plastikën si dhe asembletë e tyre për të gjitha zbatimet, duke përfshirë metodat e testimit, duke marrë parasysh tashmë të kryer dhe nga ISO (organizata ndërkombëtare e standardizimit)shoqatat tregtare evropiane dhe organet kombëtare të standardizimit (me përjashtim të pajisjeve mbrojtëse të zjarrfikësve).

Facts and digits

1

New projects

475

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 208


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 208


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 218


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 218


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 253


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 253


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 45


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 45


Origjina: ISO

O member