Publikuar
Ky standard evropian specifikon një metodë për përcaktimin e përmbajtjes së përmbajtjes totale të vitaminës A (retinol), vitaminës E (alfa-tokoferol) dhe vitaminës D (D2 ergokalciferol ose kolekalciferol D3) në ushqimin e kafshëve duke përdorur ekstraktimin e fazës së ngurtë (SPE) të pastër. -Kromatografia e lëngshme lart dhe me performancë të lartë (HPLC). Limiti i sasisë është XXXX IU vitaminë A/kg (duke përdorur zbulimin UV), XX IU vitaminë A/kg (duke përdorur zbulimin e fluoreshencës), XX mg vitaminë E/kg (duke përdorur zbulimin UV), XX mg vitaminë E/kg ( duke përdorur zbulimin e fluoreshencës), XX IU vitaminë D/kg (duke përdorur zbulimin UV) dhe XX IU vitaminë D/kg (duke përdorur zbulimin e fluoreshencës).
Directives related to this standards.
PUBLISHED
SSH EN 17547:2021
60.60
Standard published
31 tet 2023