DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

SSH EN ISO 13468-2:2021

Plastika - Përcaktimi i përçueshmërisë totale të ndriçimit të materialeve transparente - Pjesa 2: Instrumenti me dy rreze (ISO 13468-2:2021)

Plastics - Determination of the total luminous transmittance of transparent materials - Part 2: Double-beam instrument (ISO 13468-2:2021)
31 tet 2023

General information

60.60     31 tet 2023

DPS

DPS/KT 249

European Norm

83.080.01  

anglisht  

Buying

Publikuar

Language in which you want to receive the document.

Scope

Ky standard mbulon përcaktimin e transmetencës totale të dritës, në rajonin e dukshëm të spektrit, të plastikës transparente të rrafshët dhe plastikës thelbësisht të pangjyrë, duke përdorur një spektrofotometër skanimi me dy rreze.

Life cycle

PREVIOUSLY

Replaces
SSH EN ISO 13468-2:2006

NOW

PUBLISHED
SSH EN ISO 13468-2:2021
60.60 Standard published
31 tet 2023

Related project

Adopted from EN ISO 13468-2:2021

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login