DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 249

Plastikë

Aktiv

Committee

Luljeta Disha

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me standardizimin e nomenklaturës, metodave të provës, specifikimet e aplikueshme të materialeve dhe produkteve në fushën e plastikës. Brenda fushëveprimit të këtij KT një rëndësi e veçantë i jepet dhe metodave të provës, produkteve dhe industrisë së plastikës.

Facts and digits

69

New projects

1214

Published standards

0

Meetings

1

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 155


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 155


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 249


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 249


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 266


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 266


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 366


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 366


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 138/SC 6


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 138/SC 6


Origjina: ISO

O member