DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

SSH ISO 16073-3:2019

Pajisjet mbrojtëse personale për zjarrfikësit në toka të egra - Kërkesat dhe metodat e provës – Pjesa 3: Veshjet

Wildland firefighting personal protective equipment — Requirements and test methods — Part 3: Clothing
29 sht 2023

General information

60.60     29 sht 2023

DPS

DPS/KT 160

International Standard

13.220.10     13.340.10  

anglisht  

Buying

Publikuar

Language in which you want to receive the document.

Scope

Ky standard përcakton metodat e provës dhe kërkesat minimale të performancës për veshjet mbrojtëse personale, të projektuara për të mbrojtur trupin e mbajtësit, me përjashtim të kokës, duarve dhe këmbëve, që vishen gjatë shuarjes së zjarrit në zonat e egra dhe aktiviteteve të lidhura me to.

Life cycle

PREVIOUSLY

Replaces
SSH ISO 16073:2011

NOW

PUBLISHED
SSH ISO 16073-3:2019
60.60 Standard published
29 sht 2023

Related project

Adopted from ISO 16073-3:2019

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login