DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

prSSH ISO 37161:2020

Infrastruktura territoriale të zgjuara të komunitetit - Udhëzim për transportin inteligjent për kursimin e energjisë në shërbimet e transportit

Smart community infrastructures — Guidance on smart transportation for energy saving in transportation services

General information

40.20     11 shk 2022

DPS

International Standard

03.220.01     13.020.20  

Scope

Ky dokument ofron udhëzime për reduktimin e energjisë së konsumuar nga transporti për pasagjerët, dërgesat, shërbimet e mallrave dhe postës në qytete dhe zona të qytetit.

Ky dokument nuk përcakton procedura specifike për të kursyer energjinë, por sugjeron opsionet e kursimit të energjisë që duhet të miratohen në sistemet e transportit të organizuara normalisht në vende të ndryshme, në shkallë të ndryshme dhe për qëllime të ndryshme.

SHËNIM: Disa opsione tipike të kursimit të energjisë janë renditur në 6.2.2.

Life cycle

NOW

IN_DEVELOPMENT
prSSH ISO 37161:2020
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks
11 shk 2022

Related project

Adopted from ISO 37161:2020

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login