DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 185

Buloneritë, vidat dhe elementët ndihmës.

Aktiv

Committee

Arben Dervishi

Arben.Dervishi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me përmasat, tolerancat, vetitë mekanike dhe funksionale, metodat e provës dhe procedurat e pranimit të elementëve shtrëngues, dhe në lidhje me çdo lloj mjeti që do të përdoret në makina

Facts and digits

14

New projects

380

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 185


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 185


Origjina: CEN

O member

CEN/SS I09


Origjina: CEN
O member

CEN/SS I09


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 1


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 1


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 2


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 2


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 4/SC 4


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 4/SC 4


Origjina: ISO

O member