DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

prSSH EN IEC 60317-27-3:2021

Specifikimet për lloje të veçanta të telave të avolxhimit - Pjesa 27-3: Shirit letre i mbuluar me tela bakri drejtkëndëshe

Specifications for particular types of winding wires - Part 27-3: Paper tape covered rectangular copper wire

General information

40.20    

60.55    27 maj 2021

DPS

DPS/KT 3

European Norm

29.060.10  

Scope

EN IEC 60317-27-3: 2019 specifikon kërkesat e telave të avolxhimit drejtkëndëshe bakri të mbuluar me shirit letre. Kjo mbulesë përbëhet nga dy ose më shumë shtresa të shiritit të letrës dhe kryesisht është menduar për mbështjellje dredha-dredha për transformatorët e zhytur në vaj. Diapazoni i dimensioneve nominale të përcjellësit të mbuluar nga ky dokument është - gjerësia: min. 2,0 mm maks. 31,5 mm; - trashësia: min. 0,80 mm maks. 10,0 mm. Shiritat prej letre të përfshirë në këtë dokument janë të kufizuar në ato të specifikuara në IEC 60554-1 dhe IEC 60554-3-5. Fjalët kyçe: shirit letre të mbuluar tela mbështjellës drejtkëndëshe bakri

Life cycle

NOW

IN_DEVELOPMENT
prSSH EN IEC 60317-27-3:2021
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks

Related project

Adopted from EN IEC 60317-27-3:2019

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login