DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

prSSH EN ISO 660:2020

Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktmi i treguesit të aciditetit

Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity (ISO 660:2009)

General information

40.20    

60.60   

DPS

DPS/KT 307

Pure national standard

Scope

Ky standard është versioni zyrtar në gjuhën angleze të standardit evropian EN ISO 660 (edicioni i qershorit 2009). Standardi specifikon tre metoda (dy me titrim dhe një potentiometrik) për përcaktimin e numrit të aciditetit dhe aciditetit të vajrave dhe yndyrave të kafshëve dhe perimeve.

Life cycle

NOW

IN_DEVELOPMENT
prSSH EN ISO 660:2020
40.20 DIS ballot initiated: 12 weeks

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login