Publikuar
Ky Specifikim Teknik specifikon parametrat përkatës të funksionimit të spëkatjes për regjistrimin e informacionit të nevojshëm për gjurmueshmërinë dhe siguron një bazë për zhvillimin e sistemeve për grumbullimin dhe raportimin automatik të të dhënave të prodhimit bujqësor. Parametrat gjithashtu mund të jenë të vlefshme për regjistrime të tjera, të tilla si ato lidhur me spërkatjen në pajisje.
Parametrat e operimit për gjurmueshmëri e sprucimit mund të kërkohen për arsye të ndryshme, duke përfshirë miratimin, etiketimin e cilësisë, direktivat kombëtare ose ndërkombëtare, rregulloret vendore mbi sigurinë e ushqimit, mbrojtjen e mjedisit ose thjesht për identifikimin e trajtimit, makinës ose përdoruesit. Shkalla në të cilën mund të përdoren këto parametra të gjurmueshmërisë do të varet nga arsyet dhe nevojat e identifikuara nga përdoruesit e synuar të këtij Specifikimi Teknik, të cilët përfshijnë prodhuesit e makinerive, fermerët, industrinë ushqimore dhe rregullatorët.
PUBLISHED
DS ISO/TS 11356:2011
60.60
Standard published
24 jan 2019